Auto Invite Grup


Assalamualaikum dan salam sejahtera.Hari ini aku nak share script auto invite group facebook yang terbaru dan 100% berkesan.


Ingat! Guna dengan sebaiknya....

Sebelum mula dalam tutorial ni aku guna Google Chrome.Firefox tak pasti work ke tak.

1. Copy code auto invite dari sini :  >>> Auto Invite <<<
2. Selepas itu, korang masuk group facebook korang.
Tekan F12 atau right click > inspect element.
Kemudian click pada Console.
Lepas tu tekan ENTER!
Penulisan markup di komentar
  • Untuk menulis huruf bold silahkan gunakan <strong></strong> atau <b></b>.
  • Untuk menulis huruf italic silahkan gunakan <em></em> atau <i></i>.
  • Untuk menulis huruf underline silahkan gunakan <u></u>.
  • Untuk menulis huruf strikethrought silahkan gunakan <strike></strike>.
  • Untuk menulis kode HTML silahkan gunakan <code></code> atau <pre></pre> atau <pre><code></code></pre>, dan silahkan parse dulu kodenya pada kotak parser di bawah ini.
Show Parser Box